ملکه انگلیس لایحه نهایی «برگزیت» را امضا کرد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

ملکه انگلیس لایحه نهایی «برگزیت» را امضا کرد

ملکه انگلیس با امضای لایحه توافق خروج این کشور از اتحادیه اروپا که به تصویب پارلمان رسیده بود، آن را به‌صورت قانون درآورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ملکه انگلیس روز پنج‌شنبه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را رسما قانون تبدیل کرد. 

 

معاون سخنگوی کاخ «باکینگهام» روز پنجشنبه اعلام کرد «الیزابت دوم» ملکه انگلیس، با امضای لایحه توافق خروج از اتحادیه اروپا، آن را به قانون تبدیل کرد.

 

دیروز (چهارشنبه) با تصویب نهایی توافق انگلیس با اتحادیه اروپا در پارلمان این کشور، بریتانیا یک گام دیگر برای خروج از این اتحادیه در روز ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) نزدیک شد.

 

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس روز پنجشنبه از تصویب این لایحه توسط پارلمان استقبال کرد و گفت انگلیس «از خط پایان برگزیت گذر کرد و اکنون به صورت یکپارچه پیش خواهد رفت و سال‌های تفرقه را پشت سر خواهد گذاشت».

جانسون برای گرفتن این رأی از پارلمان مجبور شد به انتخابات زودهنگام متوسل شود و ترکیب نمایندگان را به نفع حزب خود تغییر دهد.

 

انگلیس قرار است روز ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ از اتحادیه اروپا خارج شود. در صورتی که این اتفاق رخ دهد، انگلیس نخستین کشوری است که از این اتحادیه خارج می‌شود. 

 

سال ۲۰۱۶ اکثر نظرسنجی‌های قبل از همه‌پرسی از رای مردم بریتانیا به ماندن در اتحادیه اروپا حکایت داشتند، اما با شمارش آرای صندوق‌ها بعد از برگزاری همه‌پرسی، نتیجه به شکل دیگری رقم خورد و دولت مجبور شد شرایط لازم برای خروج از تحادیه اروپا را فراهم کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده